Lady Salvia
Salvia Divinorum

Wat is Salvia Divinorum ?

Salvia Divinorum is een plant van de Lipbloemenfamilie. De plant is verwant aan de gewone salie. Salvia planten komen overal voor ook gewoon in de achtertuin in nederland. De Salvia Divinorum echter niet deze komt niet in het wild voor en komt oorspronkelijk uit Mexico. Salvia Divinorum wordt door de sjamanen van de Mazateken indianen in het zuiden van Mexico al eeuwen gebruikt om het bovenaardse te raadplegen.

Salvia Divinorum wordt vanwege zijn bijzondere effecten ook gebruikt als recreatieve drugs. Bij het gebruik van Salvia Divinorum ervaart men een korte maar hevige hallucinerende trip. De primaire actieve stof die hiervoor zorgt is Salvinorin-A.

Salvia Divinorum is in verschillende sterkte verkrijgbaar. Het is verkrijgbaar in een niet bewerkte vorm, dus gewoon als gedroogde bladeren maar ook is Salvia Divinorum verkrijgbaar als Extract van 5x 10X of 20x.

Er zijn geen aanwijzingen dat Salvia Divinorum fysiek of mentaal verslavend zou zijn. Wij raden echter af om het te vaak te gebruiken. Salvia Divinorum kan, net als andere middelen, een gewoonte worden waar je moeilijk van af komt.

 

 

salvia divinorum

Contact - Disclaimer - Links
englisch nederlands