Lady Salvia
Salvia Divinorum

Hoe gebruik je Salvia Divinorum ?

Salvia Divinorum kan je gebruiken twee manieren gebruiken door het te roken of door het oraal in te nemen, dus te drinken of te kauwen. Aangezien roken veruit de meest populaire manier gaan we hier verder op in.

Salvia Divinorum wordt meestal gerookt met een pijpje of waterpijp, Doordat je meestal maar enkele trekjes nodig heb is dit de meest simpele methode. Er bestaan ook speciale Salvia pijpjes, deze zijn aan de bovenzijde af te sluiten zodat je het pijpje gewoon kan laten vallen als de Salvia gaat werken. Om het juiste effect te krijgen is moet je de rook goed diep inhaleren en minimaal 20 seconden in de longen houden. Wacht niet te lang tussen het inhaleren door. Meestal zijn een paar halen voldoende, afhankelijke van de sterkte natuurlijk. De werking is direct merkbaar.

Het is belangrijk dat je bij de eerste keer dat je het gebruikt niet een te hoge dosis neemt, we raden aan om bij de eerste keer gewoon Salvia Divinorum te gebruiken of het extract 5x. De sterkte van Salvia kan per keer en per leverancier verschillen, bouw het daarom rustig op. De volgende Doseringen worden meestal gehandhaafd:

Salvia Divinorum bladeren: 0.25 gram tot 1 gram
Salvia Divinorum extract 5x: 0.1 gram tot 0.3 gram
Salvia Divinorum extract 10x: 0.05 gram tot 0.15 gram

 

 

 

gebruik salvia

Contact - Disclaimer - Links
englisch nederlands